måndag 23 januari 2012

Snöööö!

Snö i massor! Eller ja, allt e ju relativt, men jämfört med de exakta 0 mm snö vi haft hittills är 10 cm att betrakta som snökaos!

Önsket har därmed vart ute på snötyr! Fantastiskt roligt men samtidigt lite förvirrande. Sen hon kom har hon haft sin utvalda bajsplats på tomten dit hon alltid går, och jag har även låtit lite ligga kvar av den anledningen. Men nu med massa snö är platsen enligt önska borta, dvs att det uppstår total förvirring när hon e nödig.

Annars gräver hon, nosar och spårar i snön och har hur kul som helst!

Vi fick även besök av pojkarna mammut (Önskas slutsats - så stor och hårig e man bara om man e mammut! För det har hon läst på wikipedia). Mattorna hade syjunta och tygkaos i vardagsrummet vilket ledde till jordens mest fantastiska busryck mellan alla påsar av Önska och Ludde.

Vi tränade lite inkallning inne och utr. Inne går relativt bra men ute är det värre, även om hon faktiskt kom ett par gånger. Men sen lallar hon iväg i sin egna lilla värld och bryr sig inte nämnvärt om man går åt andra hållet. Tror hon känner sig ganska trygg i området nu - minst sagt!

Kvällen avslutades med en sen kvällsprommenad med bröderna mammut, Önska såg så stolt ut de gånger hon gallopperade förbi dem och hann före- sötfia!

Hon har även lärt sig hoppa upp i soffan...problemet är bara att hon inte kan ta sig ner....

Nu sussar hjärtat gott på min axel, och jag tänker göra detsamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar