torsdag 19 januari 2012

Anka


Ja, dagens tema är helt klart Anka. Inte vilken anka som helst däremot, utan Önskas alldeles eeeeegna anka. Ankan är helt klart bäst, mest fantastisk och absolut roligast för tillfället... eller okej, matte är kanske liiite roligare, men bara lite! Idag har Önska visat runt ankan i dess nya hem, ankan har därmed besökt badrummet, hälsat på skorna i hallen, sniffat i vattenskålen och provlegat alla Önskas bäddar och filtar. Ankan har till och med varit ute på promenad. Det ni! Tyvärr verkar det som att alla dessa nya intryck blv lite väl mycket för Anka som därmed tappade båda benen. Men Önska är en glad skit ändå!

I övrigt har Önsket varit mer ensam hemma, fast med matte som tittar på både webcam och ljudinspelning via telefon. Så vad gör då Önska när hon är själv? Jo, först och främst säger hon ZZZNNNNnnnaaaarkkkk.... varpå hon vaknar, går en vända med svansen glatt viftandes, leker lite med Anka, äter lite, lker mer med Anka, viftar av sig halva svansen, dricker vatten, leker lite till för att sedan trött däcka i en bädd. Jaha... så var det med det.

När jag väl kommer hem säger hon inte ett knyst när jag kommer in i rummet, utan tittar yrvaket upp, sträcker lojt på sig och kommer sedan tassandes och säger hej. Jag tror hon är trasig!

Vi har idag provat att träna lite nosduttar i min handflata, det tog väl en nanosekund ungefär innan tösen fattade vad hon skulle göra. Att vi sen blir liiite överentusiastiska och duttar en hel Önska i mattes tass är inget vi behöver fästa någon uppmärksamhet. Men som synes av klippet nedan tycker hon att det är kul... Disneyland kul till och med! Och matte har fullt sjå med att lyckas få in godiset på rätt ställe.

Vi kan lugnt sagt konstatera att det är en enorm skillnad på att klickerträna illrar och hundar... ENORM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar