söndag 22 januari 2012

Inte lätt att vara liten....

...när alla andra är så stora - och framförallt - lurviga!

Idag har vi haft playdate med Chip, Choice och Bästaste Tant Tova. Eller okej, Chip fick vare sig playa eller data, utan häckade med oss i köket medans Choice agerade barnvakt. Något han gjorde med blandad förtjusning. Lillia Loppan är nämligen betydligt mer tuff på hemmaplan! Varenda illerleksak har härmed blivit lekt med och unga fröken smider kidnappningsplaner!

Någonstans mellan kissrunda 73 och 74 hände något... Något som det tog tösen ytterligare 3 rundor att bli bekväm med. Nämligen snö! Sista vändan insåg Önska att snö antagligen är det häftigaste som finns. Man kan tydligen både äta snö, leka med snö - men framförallt spåra snö! Hon ägnade minst 10 minuter med rumpan i vädret och snoken i backen, sniffande och fnysande runt runt runt! Med tanke på att vi fått ca 10 cm snö, och denna är placerad precis överallt som inte är inomhus har damen att göra!

Nu har vi hoppat i säng, och efter att ha inventerat alla leksaker har damen kommit tassande, tryckt nosen mot min kind och klivit in i min armhåla och sagt godnatt! Matte tänker göra samma sak...minus en armhåla.. Samt fundera över det faktum att jag nu varit hundägare i en vecka! Med risk för att låta klyschig har det nog varit en av de bästa veckorna i mitt liv!

1 kommentar: