tisdag 14 januari 2014

Snigels återbesök hos veterinären

Känner att vi ligger lite efter här med uppdateringar. Det händer ju så fasligt mycket och vi har ju så fasligt lite tid över med allt navelluddspetande, tuggbentuggande, agilitytränande och leksaksletande vi ägnar oss åt dagarna i ända (sen jobbar ju matte också lite sådär då och då, typ nästan varje dag). Viktigheter och livsnödvändigt tidsfördriv helt enkelt.

Men det viktigaste uppdateringen måste ju såklart vara Snigels återbesök hos veterinären den 7 e januari. Ett besök jag både sett fram emot och bävat för. Min magkänsla sa att det skulle bli ett bra besök. Snigels magstatus sa också att det skulle bli ett bra besök eftersom hon i princip varit symptomfri i flera veckor.

Och ser man på. Det blev ett väldans bra besök. Snigel har lagt på sig ca 1,7 kilo sen senaste besöket i början av december. Bara det är väldans väldans bra. Sen visade ultraljudet en avsevärd minskning av förstorade lymfkärl i tarmarna. Vilket är ännu väldigt mycket bättre.

Det här betyder att det går åt rätt håll och att veterinären i princip tyckte att vi kunde friskförklara henne. Det kommer antagligen ta några månader innan tarmarna är helt utläkta, men så länge hon är symptomfri säger vi tjoho på det, och matte nöjer sig kanske med att ta nått nytt blodprov någon  gång ibland, då och då. Bara för att klappa lite på sitt kontrollfreaksalterego och sånt där.

Så tjohoo på det säger vi och glädjeviftar allt vad vi kan på oss själva!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar