tisdag 28 november 2017

Gotland

Minst en tävling på Gotland per år. Sådana är reglerna. Faktiskt. Och eftersom det inte blev nått i somras så tyckte vi att två dagar i slutet på oktober måste vara helt perfekt att tillbringa i ett kallt ridhus. Helt perfekt.

I sedvanlig ordning så älskar vi Gotland. Japp japp. Vi gör verkligen det. Vackrare ställe får man liksom leta efter. Jag säger bara stränder. Långa, folktomma (tjoho!) stränder där hundarna kan ränna runt som de galningar de faktiskt är utan att folk flyr i panik. Fantastiskt. Vad mer kan man säga liksom?

Rent agilitymässigt var det inte heller en fullständig flopp. Snarare tvärtom för en gångs skull. Snigelprylen tävlade två hoppklass 3 lopp på lördagen där vi kom så nära vi nog någonsin kommer att komma till att ta ett cert. Tredjeplats med SM-pinne, hade det bara varit en startande till (eller om vi bara hade varit lite lite snabbare) så hade vi fått Certet (förutsatt att den extra startande inte hade varit snabbare än oss för då hade vi varit rökta hur som liksom men så brukar man ju inte tänka i agility. Detta ständiga "Tänk om" - tänk. Love it.)

På söndagen tävlade Lus fyra klass 2 lopp. Hon nollade och vann första hopploppet men därefter så började lushjärnan få slut på ström och det blev bara tokigare och tokigare. Sista loppet så sprag hon i princip bara i cirklar och vrålade av överslagslycka. Inte ett hinder togs i rätt ordning.

Snigelprylen nollade och vann första agilityloppet och vi tog äntligen äntligen äntligen. Sa jag äntligen? Vår sista sketna agilitypinne i klass 2. I andra agilityloppet diskade jag oss på grund av kontaktfältsslarv.

Nå ja. Två första platser, tre pinnar. Trevligt sällskap. Makalös natur. Helgen hade helt klart kunnat vara sämre.

Snigel - Hopp 3


Snigel - Agility 2
Lus - Hopp 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar