torsdag 3 oktober 2013

Finbesök

Ikväll får vi långväga besök. Riktigt fint och lurvigt besök. Besök som precis som damerna här hemma antagligen också lider av en gnutta rabies. Besök som precis som damerna här hemma fantastiskt nog inte heller är riktigt som han ska. Besök som är precis lika ullig och luddig som Snigel och precis lika långsnokad som LusHund och precis lika tokknäpp som båda två . Besöket har även med sig en stycke tokbra matte. En tokbra matte som denna matte träffar alldeles på tok för sällan. Vi får nämligen besök av ett litet satskap från norr, das svarträv i egen hög skälltihet och den eminenta Tant P.

Nämnde jag att vi alla ser fram emot besöket? Ja, alla förutom mina grannar kanske. Mina grannar som inte trodde att det kunde bli värre än grävlingsmangel. Tänk så fel de har. Tänk så fel.

Det som lockat Tant P och det lilla Satskapet ur Norrlands djupa skogar är inte den ständigt överhängande björnskräcken som rent logiskt borde få vilken förnuftig människa som helst att fly fältet vilken dag i veckan som helst, eller en skenande hjord med renar eller älgar. Nä, såpass mycket självbevarelse drift tror jag vare sig kära Tant P eller det lilla satskapet har. Istället vankas det BPH för det lilla satskapet.

Otroligt spännande tycker vi eftersom vi blivit lovade att få följa med som observatörer! Tjejerna här hemma har dock fundelerat mycket på huruvida ett BPH innebär att Satskapet måste ha BH På sig eller inte. Och vilken färg den i så fall kommer att vara. Något de fnittrar hejdlöst över. Jag vet inte riktigt hur de lyckades vända runt på bokstäverna och höra så tokfel men jag tillskriver det det ständigt närvarande luddet från alla slaktade leksaker som yr här hemma. Om inte hundarna har det långt ner i öronen så har matte ludd i halsen. Eller både och. Något som synes avsevärt försvårar kommunikationen här hemma. Mer än vanligt.

Observatörer var det hur som helst. Vi ser fram emot detta! Dessutom ser vi fram emot allt annat tokroligt vi ska ha hela helgen. För det brukar vi ha när Tant P och det lilla Satskapet är med. Tokroligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar