lördag 4 februari 2012

Samtal från veterinären

För en liten stund sen ringde de från Blå Stjärnan. Vågade knappt svara, men hörde direkt på vet. Att nyheterna inte var allt för dåliga!

Ingen operation för loppan! Inga skador på strupen! Däremot hade de hittat ett ytte pytte sår på strupen på henne samt att den stora svullnaden hon hade under svalget bara var mjukdelar! Hon hade lite vätska i lungorna, antagligen pga att hon inte kan svälja ordentligt. Hon är nu satt på antibiotika & kortison med hopp om att snabbt få ner svullnaden. Går den bara ner bör hon snart vara fit for fight!!!! Så nu hålls alla tummar att turen är med oss och att Önska snart får komma hem.

Tycker hon vart med om lite väl mycket under de 3 veckor hon bott hos mig. Skadad tå, skadad hals, 4 vet besök, fler röntgenplåtar än jag kan räkna. Dessutom har hon 1 besök för att lägga om trastassen samt en vaccinationstid inbokad nästa vecka :(

Plågsamma valpförsök :( nu blir det bubbelplast på loppan framöver. Speciellt eftersom hon antagligen rnästan gjort slut på hela årets försäkringsbelopp på bara 1 vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar