torsdag 16 februari 2012

Rubrik?

Ja, det här med rubriker är verkligen något jag avskyr. Bestämmer mig för att skriva ett inlägg, och blir inom loppet av 3 sekunder låst eftersom jag inte kan komma på någon flashig rubrik. Har man ett huvudämne i sitt inlägg brukar inte det vara så svårt, men när ämnet inte ens finns och man mest tänker författa en massa grått ludd blir det genast mer avancerat. Det kanske är en bra rubrik föresten? "Grått Ludd"... tål att tänkas på.

Hursomhelst, Önska tösen mår enligt sig själv toppen. Enligt hennes matte är hon fortfarande ljuvligt knäpp. De senaste dagarna har bestått av mycket soffhäng då matte sitte och syr så ögonen (eller i mitt fall fingrarna) blöder inför kommande illerutställning nästa helg. För Önskas del innebär det soffmys - förutom allt annat häftigt som finns i världen är tydligen detta något av det bästa som finns. Medan man sitter i godan ro och svär över helvetsmaskinen (symaskinen Gördis) får man plötsligt en massa tassar i nacken. Önska vill ha gos och vet exakt hur man får det. Genom att stå på bakbenen och lägga tassarna om mattesnacke så klart samt sticka nosen i örat tills matte kiknar av skratt. Knäppvalp.

Vi kan i övrigt konstatera att Önska verkligen ÄLSKAR illrar... alla illrar.. även dem som inte älskar henne det allra minsta. Ludde är så klart bäst men Kan Själv har stigit i graderna och vem kan motstå Daisys fluff? Rain däremot har inte haft några närmare möten med Önska, detta eftersom damen på äkta stealth manér idag te.x tog sin tillflykt in bakom ett element så fort hon hörde Önskas tassar mot parketen. Bakom elementet satt Rain fastklistrad som ett frimärke och gratulerade sig själv över sina fantastiska överlevnadsfärdigheter. Önska undrade mest om elementet hade ont i magen.

Matvägradet här hemma fortsätter. Eller snarare Vom og Hundemat vägrandet. Igår vägrade hon även torrfoder. Lösningen på problemet? Jo, illermat. En skål med fläskkött, hjärta, lever & njure och fröken kräsen var hur nöjd som helst.

Vi försökte oss på lite targetträning idag, eller ja, vi provade en liten stund igår kväll med och hon fattade genast galoppen. Målet är att hon ska (på kommando) lägga sig på filten.
video kan ses här: http://www.youtube.com/watch?v=kWBMa6XP5y8&feature=youtube_gdata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar