onsdag 1 februari 2012

Fläskläpp...

Ja det är vad jag fått av Önska i natt! Att sova med ett bandage lika stort som en själv var tydligen inte helt enkelt. Mycket ynk och oro på tösen i natt och ca en gång i kvarten blev jag väckt av ett slag med Tassen i nyllet, vilket resulterade i en fin fläskläpp när jag vaknade. Tjoho! Bara x-antal veckor kvar av detta!

För övrigt har Önska klagomål på sitt liv som hund, hon tycker INTE att det är roligt att hon inte får leka som hon vill, inte får busa med Ludde, inte får tjurrusa genom trädgården, inte får kasta sig över matte som en dåre, inte får går några promenader, och inte kan hitta nån bekväm ställning att sova i.

Aktiveringsleksaker eller klickerträning har hon för mycket överskottsenergi just nu får att koncentrera sig på. Kort sagt har vi en missnöjd Loppa och en förtvivlad matte just nu som tycker så oerhört synd om LoppaLusen!

Bästa idag var däremot att Önska åt upp sin första dagsgamla kyckling! Hittills har hon bara lekt med dem, och dessutom börjat rata färskfodret. Så ett poäng till mig!

Däremot kom Önskas namnskyltar till selen på posten idag! Snygga som bara den i reflekterande text. Önskas önska är att matte äntligen ska komma ihåg vad hon heter, mattes önskan är att hitta henne när hon smyger i trädgården. Undra vems önskan det blir som slår in först?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar